الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت

حکم کار اجباری برای رهبر سابق میانمار

دادگاهی در میانمار «آنگ سان سوچی» را به خاطر تقلب در انتخابات نوامبر سال ۲۰۲۰، به سه سال زندان، همراه با کار اجباری محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر سی ان ان نوشت: دادگاهی در میانمار «آنگ سان سوچی» مقام ارشد سابق این کشور را که قبلا به ۱۷ سال زندان محکوم شده بود به سه سال زندان اضافه‌تر به خاطر تقلب در انتخابات محکوم کرد.

سی ان ان افزود: با اضافه شدن این سه سال به محکومیت سوچی، وی که اکنون ۷۷ سال سن دارد باید ۲۰ سال را در زندان بگذراند.

این رسانه خبری آمریکایی نوشت: این اولین بار است که از زمان کودتای نظامی سال ۲۰۲۱ که منجر به برکناری سوچی از قدرت شد، وی به کار اجباری محکوم می شود.

سوچی در دادگاه دیگری در سال ۲۰۰۹ نیز به کار اجباری محکوم شده بود اما دادگاه حکم وی را کاهش داد.

حزب «اتحادیه ملی دموکراسی» به رهبری سوچی در انتخابات ۲۰۲۰ توانست با فاصله زیاد حزب رقیب را شکست دهد اما سه ماه بعد از انتخابات، حزب رقیب که به نظامیان تعلق داشت، مانع از تشکیل دولت توسط وی شد و در نهایت سان سوچی را به خاطر تقلب در انتخابات بازداشت کرد.

سوچی هم اکنون در «نایپیداو» پایتخت میانمار در حال گذراندن دوران محکومیت است.

ماه گذشته، دادگاهی در میانمار، سوچی را به خاطر چهار مورد فساد از جمله اختلاس به ۶ سال زندان محکوم کرد که این حکم، میزان دوران محکومیت وی را به ۱۷ سال رساند.

میانمار از زمان آغاز کودتا با گسترش منازعات و سرکوب اعتراض‌های صلح‌آمیز خیابانی در شهرهای این کشور آسیای جنوب شرقی در آشفتگی به سر می‌برد.

ارتش این کشور دلیل کودتا را تقلب در انتخابات در نوامبر ۲۰۲۰ عنوان کرده است. هرچند گروه‌های نظارتی اعلام کردند شواهدی مبنی بر تقلب گسترده در انتخابات به دست نیاورده اند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار